21 October 2015

Gezocht: topstudenten voor stage of afstuderen in labs

Kennislab voor Urbanisme zoekt talent!

Het Kennislab voor Urbanisme zoekt weer topstudenten! Vanaf februari 2016 hebben wij in de labs Amersfoort, Westas en Dortmund weer diverse stage- en afstudeerplekken.

Kennislab voor Urbanisme
Zoals u wellicht al weet is het Kennislab voor Urbanisme een extern R&D-lab waarin verschillende bedrijven, overheden en semi-overheden de krachten bundelen en waar studenten vervolgens aan de slag gaan middels een stage- of afstudeeropdracht. Studenten gaan op zoek naar nieuwe businessmodellen voor problemen die zij tegen komen in het urbanisme-werkveld. We begeleiden deze studenten, geven een unieke kijk in het werkveld en bieden een brug naar de arbeidsmarkt.

Urbanisme gaat over het functioneren van de stad: sociaal, economisch en fysiek. Daarbij wordt al snel aan stedenbouw gedacht, maar onze scoop is veel breder. Ook voor studenten met een sociale, economische of logistieke studie-achtergrond is het Kennislab voor Urbanisme een unieke en aantrekkelijke stage- of afstudeerplek.

Nieuwe topstudenten gezocht
Op dit moment zoeken we nieuwe topstudenten voor de labs in Amsterdam, Amersfoort en Dortmund (Duitsland). Ben jij geïnteresseerd? Bekijk de volledige vacature hier.

Uit de 106 studenten die ons lab hebben doorlopen zijn acht start-ups voortgekomen. Vele andere studenten hebben een waardevol stap gezet in hun loopbaan door hun tijd in het lab.

Onze labs:
- Amersfoort: Participatiesamenleving in de wijk / Business 2 Community

- Schiphol (Amsterdamse Westas): Regionale economische ontwikkeling en logistiek.

- Dortmund (Duitse Ruhrgebied): Möglichkeitsräume

Solliciteren
Geïnteresseerde studenten kunnen hun motivatiebrief en cv sturen naar Jan-Willem Wesselink of Mandy Baggelaar.