10 May 2016

Become a social entrepeneur at Enactus

Heb jij interesse in sociaal ondernemerschap? Wil je je daar verder in ontwikkelen samen met een groep enthousiaste studenten? Ben jij niet bang voor een uitdaging en durf jij actie te ondernemen? Dan is Enactus Utrecht op zoek naar jou.

Enactus Utrecht is hét studentenplatform voor sociaal ondernemerschap. Meld je aan en word:

  • Bestuurslid: Je vormt samen met vijf anderen een parttime-bestuur. Samen met de overige bestuursleden ben je eindverantwoordelijk voor de stichting Enactus Utrecht en de begeleiding van alle projecten. 
  • Projectlid: Je runt met jouw team een eigen sociale onderneming en wordt hierbij begeleid door leiders uit het bedrijfsleven en de Universiteit Utrecht. Door jouw ondernemende aanpak help je een doelgroep in de maatschappij vooruit.
  • Lid denktank: Je houdt je bezig met innovatie binnen Enactus Utrecht, zowel binnen de bestaande projecten als door het uitdenken van nieuwe businessconcepten.
  • Lid marketingteam: Je bent goed op het gebied van marketing en communicatie en ondersteunt de verschillende ondernemingen en het bestuur door strategieën te ontwikkelen, te brainstormen over ludieke acties en promotiemateriaal te ontwerpen.

Doe mee

Wil je meer informatie (en heb je de voorlichtingsavond op woensdag 11 mei gemist; 19:30-21:30, Academiegebouw, Domplein 29), kijk dan op onze website. Als je mee wilt doen, stuur je een e-mail met een korte motivatie en je cv naar communicatie@enactusutrecht.nl.