Bij wie kan ik terecht

Loop je tijdens je studie tegen een probleem aan of zoek je persoonlijk advies? Binnen de opleiding en bij de universiteit staan verschillende begeleiders voor je klaar waar je terecht kunt voor een luistert oor en die graag met je meedenken.

Begeleidingsketen

In de afbeelding hieronder vind je de begeleidingsketen van de UU, die je kan helpen om te bepalen bij welke persoon of service je het beste met jouw vraag terecht kunt.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten. Begin bij start en volg de vragen en pijlen in de begeleidingsketen om uit te komen bij de juiste persoon of service voor jouw hulpvraag. De contactgegevens van alle services vind je hieronder. Let op: bij de opleiding Zorg, gezondheid en samenleving heet je tutor je mentor.

Begeleiding en advies vanuit de opleiding

Je kunt bij de studieadviseur en Onderwijs- en Studentenzaken terecht voor vragen, begeleiding of advies over allerlei zaken met betrekking tot je opleiding.

Opleidingsoverstijgend

De universiteit heeft ook begeleiders voor opleidingsoverstijgende vragen. Bijvoorbeeld als je door bijzondere omstandigheden studievertraging oploopt en dit niet meer kunt oplossen door een aanpassing in het studieprogramma, of als je door psychische problemen niet goed kunt studeren. In het overzicht hieronder staan de begeleiders die je kunt benaderen.

Zie ook de studeertips en tools en trainingen die je verder kunnen helpen.

Studentenwelzijn bij de UU

De UU heeft een divers aanbod van mogelijkheden op het gebied van studentenwelzijn. Zo kun je deelnemen aan activiteiten, workshops of studiegroepen, in gesprek gaan met een mede-student of coach of je aanmelden voor de Wellbeing Week die twee keer per jaar wordt georganiseerd.