Vrije tijd en studentenleven

Studeren aan de Universiteit Utrecht betekent studeren in een bruisende en sfeervolle stad. Lekker centraal gelegen, niet te groot en niet te klein. Met maar liefst 60.000 studenten is Utrecht bovendien een echte studentenstad waar altijd iets te doen is.

Studievereniging Tridens

Tridens bestuur 2023-2024. V.l.n.r.: Roos, Arco, Larissa, Isabelle, Rumi.

Even voorstellen…
Welkom bij onze studievereniging Tridens! Wij zijn pas net van start gegaan en zijn nu bezig om onze vereniging verder op te zetten. Wij zijn vijf tweedejaars ZGS-studenten en wij zullen komend jaar met plezier extracurriculaire en sociale activiteiten organiseren. Samen gaan we er een gezellig jaar van maken!

Eerstejaarsweekend
Vorig jaar hebben we ons eerste eerstejaarsweekend georganiseerd, drie dagen die in het teken stonden van plezier en elkaar beter leren kennen. Ook dit jaar gaan we voor een weekend met dezelfde insteek! Van 29 september tot 1 oktober zullen we een onvergetelijk weekend met elkaar hebben in het mooie Gelderland. De inschrijving voor dit gezellige weekend zal in de eerste onderwijsweek open gaan. Meer informatie hierover volgt later. We hopen jullie dan allemaal te zien!

Lid worden
Om lid te worden van Tridens vragen we je een eenmalige contributie te betalen om je gehele studieperiode lid te zijn! Als je je inschrijft vóór het eerstejaarsweekend, betaal je de speciale ledenprijs voor het eerstejaarsweekend. Bovendien geniet je als lid van Tridens van kortingen op extracurriculaire activiteiten, tripjes en entreeprijzen op plekken en feestjes om leuke mensen te ontmoeten. Je kunt lid worden via een inschrijfformulier dat tijdens de introductiedag beschikbaar komt.

Wintersport
Tridens organiseert een wintersportreis voor de eerste- en tweedejaars studenten van ZGS. De wintersportreis zal plaatsvinden in de onderwijsvrije week van periode 2: 29 januari tot 3 februari 2024. Er kunnen ongeveer 20 studenten mee en de inschrijving voor deze week zal opengaan in de eerste onderwijsweek. Wees er snel bij want vol=vol. Meer informatie over de wintersportreis volgt later!

Op de hoogte blijven
Heb je vragen voor Tridens? Dan kun je mailen naar tridens.zgs@uu.nl. Scan de QR-code hiernaast om in onze Whatsappgroep te komen waar we nieuwtjes, updates en informatie sturen over Tridens en alle activiteiten. Volg ons ook op insta voor leuke foto’s en berichtjes: @tridens_uu