VET Fit 12 oktober (MA)

VETFit: Fijn in mijn brein

Een middag om jou fijn in je brein te laten zitten en het thema mentale gezondheid bespreekbaar te maken onder studenten van de bachelor- en masteropleiding Diergeneeskunde en de opleiding Zorg, gezondheid en samenleving. Doe mee met inspirerende workshops, voed je maag en ziel bij de gratis foodtrucks en vergeet niet je goodiebag op te halen vol handige informatie en gadgets!

Programma 12 oktober (master) 

Tijden

Ronde

Meer informatie

13.15 - 14.55 uur

1: Hoofdspreker of andere workshop

Workshops ronde 1

15.15 - 17:00 uur

2: Keuze uit een van de vele workshop 

Workshops ronde 2

17.00 - 18.00 uur

3: Food & Fun 

Lees meer

Ben je bachelor student?

Programma bachelor

Schrijf je in 

Bekijk hieronder de workshops en maak een keuze.
Wacht niet te lang met inschrijven want vol = vol!

Inschrijven 12 oktober (MA)

Workshops Ronde 1 (13:15-14:55)

Op het Hoofdpodium: De Gelukspsycholoog Josje Smeets

Onze hoofdspreker Josje Smeets neemt ons tijdens haar lezing mee in de wereld van de positieve psychologie. Als gelukspsycholoog zal ze op inspirerende en motiverende wijze aantonen dat je zelf invloed hebt op je gevoel van geluk. Ze deelt insights uit de neuropsychologie en zal de brain hacks delen voor hernieuwde energie en gevoel van controle over je leven. En dat allemaal wetenschappelijk onderbouwd! Die informatie wil jij toch ook?

Andere workshops in Ronde 1

Workshops Ronde 2 (15:15-17:00)

Let op: veel van de workshops hebben een kleine setting en daarom een maximaal aantal deelnemers. Schrijf je snel in, want vol = vol!

Food & Fun: Ronde 3 (17:00 - 18:00)

Honger gekregen na al deze informatie en kun je wel wat ontspanning gebruiken? We sluiten we de dag af met foodtrucks en allerlei leuke activiteiten om zowel je maag als je ziel te voeden! Gratis voor alle deelnemers. Zo zit je na deze dag helemaal fijn in je brein! 

Waar wacht je nog op?

Schrijf je nu in voor je favoriete workshops!

Inschrijven 12 oktober (MA)
Inschrijven 10 oktober (BA)

Help, wat als ik er (toch) niet bij kan zijn?

Mocht je helaas niet in de gelegenheid om er helemaal of deels bij te zijn? Mail dan naar studentenwelzijn.dgk@uu.nl, zodat de wij vooraf weten dat we niet op je hoeven te rekenen. Vergeet ook niet je inschrijving te annuleren in het aanmeldsysteem, zodat jouw plek bij een workshop vrijkomt voor een andere student die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Studentenwelzijn bij de faculteit Diergeneeskunde

Bij de Faculteit Diergeneeskunde vinden we Studentwelzijn een belangrijk onderwerp. De Taskforce Studentenwelzijn is opgericht om om taboes weg te nemen, problemen waar mensen mee worstelen bespreekbaar te maken en te onderzoeken wat we als faculteit nog meer kunnen doen om het welzijn van studenten te verbeteren. 

Meer over studentenwelzijn bij Diergeneeskunde