Aanmelden master Landbouwhuisdieren

Je kunt je elke maand aanmelden voor de master Landbouwhuisdieren en veterinaire volksgezondheid tot en met de zondag vóór de laatste maandag van de maand.

Aanmelden huidige master Landbouwhuisdieren 2021-2022

Via onderstaande button ga je naar de aanmeldinformatie over het huidige masterprogramma Landbouwhuisdieren. Bij het aanmelden krijg je ook relevante informatie aangereikt zodat je succesvol kunt beginnen met de master.
Ben je decentraal geselecteerd voor de richting Gezondheidszorg landbouwhuisdieren en veterinaire volksgezondheid dan ben je verplicht dit masterprogramma te kiezen.

Meer informatie over de master Landbouwhuisdieren

Meer informatie over de het huidige masterprogramma Landbouwhuisdieren en veterinaire volksgezondheid vind je op de studentensite: Gezondheidszorg landbouwhuisdieren en veterinaire volksgezondheid

Inschrijven via Studielink

Schrijf je ook in via Studielink, ga naar Praktische zaken - in- en uitschrijving voor meer informatie over (her)inschrijven voor je opleiding aan de Universiteit Utrecht.

 

Aanmelden voor de nieuwe master Diergeneeskunde

De faculteit Diergeneeskunde zal vanaf academisch jaar 2022-2023 een vernieuwde master Diergeneeskunde aanbieden. De nieuwe master Diergeneeskunde biedt ook mogelijkheden om je te profileren op het gebied van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren of paard, maar daarnaast ook op andere richtingen van de Diergeneeskunde. Het programma is wel anders van opbouw. Je volgt eerst een algemeen deel en later in de master zijn er mogelijkheden om je te profileren.

Aanmeldprocedure masteropleiding Diergeneeskunde 

Via onderstaande button ga je naar de aanmeldinformatie voor de nieuwe master Diergeneeskunde. 

Heb je vragen? Je kunt terecht bij de studieadviseur van het 3e bachelor jaar.

Meer informatie over de master Diergeneeskunde 2022-2023

Op de FAQ pagina vind je meer informatie en veelgestelde vragen over het nieuwe masterprogramma.