Oriënteer jij je (ook) buiten de praktijk?

Een interactieve netwerkavond voor studenten én dierenartsen die interesse hebben in het werken buiten de praktijk. Op deze avond maak je kennis met veterinaire professionals, hun vak en overwegingen voor hun keuze. De avond wordt georganiseerd door DIMEO, D.S.K., PJD en de studieadviseur van de faculteit Diergeneeskunde.

VET out of the BOX!

... is dé mogelijkheid om je op een ontspannen manier te oriënteren buiten de praktijk. Tegelijk vergroot je je veterinaire netwerk. Werkvelden die aan bod komen zijn onder andere Consultancy, Farmacie, Onderzoek etc.

Vragen als Waar kan je werken? Wat doe je nog met je diergeneeskunde kennis? Waarom gaan mensen de praktijk uit? Hoe ziet een werkdag er uit? Hoe pak je een dergelijke carrière aan? Wat verdien je als starter? kun je heel laagdrempelig stellen.

• 17.45  Inloop met een drankje
  • 18:00  Opening avondprogramma door DIMEO en introductie dagvoorzitter
  • 18.10  Dagvoorzitter licht de avond toe en introduceert de dierenartsen
  • 18.45  Eerste ronde netwerktafels
  • 19.45  Pizza eten
  • 20:15  Tweede ronde netwerktafels
  • 21:30  Afsluiting door dagvoorzitter en netwerkborrel!

Na deze avond beschik over informatie en het netwerk om jouw eigen veterinaire koers te gaan varen! Dus kom naar VET out of the BOX!

Wanneer? Op 21 november 2018, 17.45 - 22.30 uur
Waar: Androclus, hal/collegezaal C101 en C102, Yalelaan 1
Gratis, inclusief pizza en borrel

Aanmelden
Meld je aan via Mijn D.S.K., de KNMvD of per mail naar studieadviseur Trudi Miltenburg (Mogelijk werkt de link naar dit emailadres niet vanwege een technische storing. Vriendelijk verzoek om je dan aan te melden bij DSK of de KNMvD).