Bijeenkomst Aan de slag als dierenarts

Aan de slag als dierenarts!

Ben je in de laatste fase van je studie aangekomen? En nieuwsgierig naar wat je allemaal moet regelen voordat je aan de slag kunt als practicus?

Kom dan naar Aan de slag als dierenarts! De KNMvD, de VvAA en de faculteit Diergeneeskunde nodigen je uit voor een avond waarin je informatie en praktische tools krijgt om succesvol te solliciteren en zorgeloos aan de slag te gaan als praktiserend dierenarts.

Aan de slag als dierenarts!:

• 4 juli 2019, 17.00–22.00 uur, ontvangst Androclusgebouw, Studielandschap
  • Gevarieerd programma en handige checklist
  • Gratis, inclusief eten
  • Gratis boekje ‘Aan de slag als dierenarts’ twv € 15,-
  • Gezellige borrel na afloop!

Programma Aan de slag als dierenarts!

Ontvangst 17:00 uur Workshop ronde 1
Eten
Workshop ronde 2
Workshop ronde 3
19.45 - 20.30 uur Aansluitend borrel
Groep 1 Verhaal uit de praktijk: waar liggen je uitdagingen als dierenarts en wie/wat zijn je hulpbronnen? Gezamenlijk eten Verkoop jezelf met een professioneel cv! Hoe laat ik mijn toegevoegde waarde zien in een gestroomlijnd cv? Wat moet ik regelen als aanstaand dierenarts? Persoonlijke en financiële situatie onder de loep en checklist!
Groep 2 Wat moet ik regelen als aanstaand dierenarts? Persoonlijke en financiële situatie onder de loep en checklist! Gezamenlijk eten Verhaal uit de praktijk: waar liggen je uitdagingen als dierenarts en wie/wat zijn je hulpbronnen? Verkoop jezelf met een professioneel cv! Hoe laat ik mijn toegevoegde waarde zien in een gestroomlijnd cv?
Groep 3 Verkoop jezelf met een professioneel cv! Hoe laat ik mijn toegevoegde waarde zien in een gestroomlijnd cv? Gezamenlijk eten Wat moet ik regelen als aanstaand dierenarts? Persoonlijke en financiële situatie onder de loep en checklist! Verhaal uit de praktijk: waar liggen je uitdagingen als dierenarts en wie/wat zijn je hulpbronnen?

Meld je aan via: https://www.formdesk.nl/universiteitutrecht-dgk/aan_de_slag_als_dierenarts.

Namens de samenwerkende partijen, hoop ik je te verwelkomen op 4 juli 2019!

Len Dijstelbloem,
Beleidsmedewerker Onderwijs Diergeneeskunde