DGK pijl

Afstudeerspreekuur: Aan de slag als dierenarts!

Ga jij binnenkort Aan de slag als praktiserend dierenarts? Dan mag je dit afstudeerspreekuur niet missen!

In één avond word je aan de hand van een drietal workshops klaargestoomd voor de stap naar je eerste baan. Je krijgt tips en tools aangereikt om goed voorbereid te solliciteren. En je weet precies wat je moet regelen en aan welke wettelijke eisen je moet voldoen om als practicus te mogen werken.

PROGRAMMA 7 juni 2018

Ontvangst 17:00 uur Workshop ronde 1
Eten
Workshop ronde 2
Workshop ronde 3
19.45 - 20.30 uur Aansluitend borrel
Groep 1 Verhaal uit de praktijk: alle begin is moeilijk! Waar loop je tegenaan als beginnend dierenarts en waar kun je terecht? Gezamenlijk eten Wat moet ik regelen als aanstaand dierenarts? Persoonlijke en financiële situatie onder de loep en checklist! Verkoop jezelf met een professioneel cv! Hoe laat ik mijn toegevoegde waarde zien in een gestroomlijnd cv?
Groep 2 Verkoop jezelf met een professioneel cv! Hoe laat ik mijn toegevoegde waarde zien in een gestroomlijnd cv? Gezamenlijk eten Verhaal uit de praktijk: alle begin is moeilijk! Waar loop je tegenaan als beginnend dierenarts en waar kun je terecht? Wat moet ik regelen als aanstaand dierenarts? Persoonlijke en financiële situatie onder de loep en checklist!
Groep 3 Wat moet ik regelen als aanstaand dierenarts? Persoonlijke en financiële situatie onder de loep en checklist! Gezamenlijk eten Verkoop jezelf met een professioneel cv! Hoe laat ik mijn toegevoegde waarde zien in een gestroomlijnd cv? Verhaal uit de praktijk: alle begin is moeilijk! Waar loop je tegenaan als beginnend dierenarts en waar kun je terecht?

Na deelname ontvang je gratis het boekje Aan de slag als dierenarts (normaal € 15,-) en een onmisbare checklist.

Voor wie: master studenten tot een half jaar voor afstuderen en recent afgestudeerden,
Door wie: faculteit Diergeneeskunde in samenwerking met de KNMvD, VvAA en DSK,
Kosten: geen,