Roosters

Als student van de master Diergeneeskunde kan je je rooster kunt inladen in MyTimetable, de roosterwebsite van de Universiteit Utrecht. Dit rooster is niet gekoppeld aan een onderwijsnummer of studentnummer, maar aan een studentengroep.

Om de roosters in de master Diergeneeskunde te kunnen maken, wordt voor elke cursus een onderwijs(groeps)indeling gemaakt. Als student zul je in elke cursus in een subgroep worden ingedeeld. Het aantal studenten in de subgroepen wordt bepaald door de onderwijsvormen (b.v. hoorcollege, practicum of coschaponderwijs) en zal dus per cursus kunnen verschillen. 

In de Blackboard community kun je in de map 'Information' de onderwijsindeling vinden. Hierin zoek je op in welke groep je bent ingedeeld. Aan de hand van je groepsnaam kan je jouw persoonlijke rooster in MyTimetable laden. Let op dat je de juiste groep kiest. Het is niet mogelijk om zonder overleg (met de cursuscoördinator) onderwijs in een andere groep te volgen. 

Een groepsletter (of -letters) in de naam betekent dat dit onderwijs is voor een deel van de groep. Dus DGKM MI P1a WC04A is voor groep A en DGKM MI P1a WC06A+B is voor groep A en B samen. Wanneer je in de activiteitsnaam geen groepsletter ziet staan, betekent dit dat het onderwijs voor de gehele groep is bijvoorbeeld DGKM MI P1a MTE02.