Cursusplanner

De Cursusplanner is een digitale tool die je helpt om je studie te plannen en je vakkenpakket samen te stellen. Zo kun je inzichtelijk krijgen welke cursussen je verplicht bent te volgen en aan welke keuzecursussen je kunt deelnemen binnen én buiten je eigen opleiding.

In de CursusPlanner vind je een overzicht van alle examenprogramma’s met de verschillende onderdelen en de bijbehorende cursussen. Ook kun je naar keuzecursussen zoeken onder Vrije keuzevakken per thema. Hierdoor kun je je breed oriënteren op een keuzecursus voor in je profileringsruimte die past bij jouw interesses en ambities.

Je kunt de CursusPlanner op verschillende manieren gebruiken: vrije keuzevakken zoeken, overzicht vakken van je opleiding bekijken en de informatie combineren. 

Door op een vak te klikken kun je extra informatie bekijken over de inhoud van het vak, het niveau, de inschrijfperiode en een directe link naar de inschrijvingspagina in Osiris Student. Selecteer gemakkelijk de gewenste (keuze)cursussen door ze in je Rugzak te stoppen. Met de CursusPlanner kun je vervolgens je vakken inplannen, je roosters bekijken en is het mogelijk om een meerjarenplanning op te stellen.

Vragen?

Klik in de CursusPlanner bovenaan op het vraagteken als je hulp nodig hebt bij het gebruik van de CursusPlanner.