Workshop Intuïtie: een leven lang makkelijker keuzes maken

Door wie?

Global Young Leaders (https://www.global-youngleaders.com/

Wat gaan we doen?

Speciaal voor de Faculteit Geneeskunde heeft Global Young Leaders verschillende workshops ontwikkeld waarin peer2peer support centraal staat. In elke workshop werken we aan een bepaald thema, gericht op: jouw leven leren vormgeven zoals jij dat wil. Denk hierbij aan thema’s als: besluitvorming, verandering, mindset, soft-skills en omgaan met verwachtingen. Je ontwikkelt de benodigde (levens)vaardigheden zodat je belangrijke uitdagingen en beslissingen met zelfvertrouwen aan kunt gaan. En leert hierin ook vooral van elkaar.

In elke workshop is er ruimte om jouw unieke ervaringen op een gestructureerde manier uit te wisselen met medestudenten. Het resultaat? Nieuwe inzichten, tools en oplossingen, zodat jij jouw leven nog beter vorm kunt geven zoals jij dat wil. We zorgen voor een open, niet-oordelende setting die verbinding, eenheid en uitwisseling versterkt. Jij als deelnemer bent de ervaringsdeskundige – jouw ervaring en praktijk staan centraal!

Tijdens de workshop 'Intuïtie: een leven lang makkelijker keuzes maken' krijg je meer inzicht in de kracht van je intuïtie en hoe je deze kunt gebruiken om je welzijn te bevorderen en keuzes en uitdagingen makkelijker te navigeren op een manier die bij je past. Ook ontwikkel je praktische tools en inzichten om meer ruimte geven aan je intuïtie in het dagelijks leven zodat je meer rust, zelfverzekerdheid en helderheid kunt ervaren tijdens het bepalen van je levenspad.

Dit is een interactieve workshop met een open setting gefocust op het uitwisselen van praktijkervaringen met mede studenten en het vinden van je eigen antwoorden. Samen gaan we op onderzoek uit!"

Voor wie?

De workshops zijn voor alle studenten van de Faculteit Geneeskunde die via peer2peer support aan de slag willen met centrale levensthema’s zoals besluitvorming, verandering, mindset, soft-skills en omgaan met verwachtingen.

Data en aanmelden

De workshop bestaat uit één bijeenkomst van 2,5 uur, met max. 20 deelnemers.

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur een mailtje naar studentbegeleiding@umcutrecht.nl