Huisregels in gebouwen

Corona kan nog steeds impact hebben op ons onderwijs, de tentamens en de huisregels in onze gebouwen. Om het onderwijs op locatie te kunnen organiseren is het belangrijk dat iedereen zich aan de basismaatregelen houdt en aanwijzingen opvolgt. 

Onderwijs en tentamens

Lees hier over onderwijs en tentamens

Collegezalen en werkgroepruimtes

  • Het staat docenten vrij om, in gesprek met studenten, aanvullende afspraken te maken. Bijvoorbeeld over afstand houden tussen docent en student, in grote onderwijsruimtes als dat kan, en bij het binnengaan en verlaten van deze onderwijsruimtes. Het is handig om dit af te stemmen met de betreffende cursuscoördinator en eventueel met de onderwijs- of opleidingsdirecteur.
  • Als je in de ochtend komt voor het eerste college of werkgroep dan zijn alle ruimtes schoongemaakt en kun je gaan zitten. Bij onderwijs later op de dag moet je zelf eerst met een sprayflacon en handdoekjes de tafel en andere aanraakpunten schoonmaken.

Maatregelen in het kader van de schoonmaak

  • Bij de entree van de gebouwen en in de omgeving van de onderwijsruimtes staan handdesinfectiepalen om je handen schoon te maken. Je reinigt je handen voordat je het gebouw of een zaal betreedt.
  • Bij de receptie kun je een styluspen ophalen die je gebruikt voor het aanraken van contactpunten zoals op de printer, zodat je de oppervlakte niet hoeft aan te raken.
  • De zalen worden dagelijks voor aanvang schoongemaakt.
  • Wanneer een zaal op een dag door meerdere groepen studenten wordt gebruikt, staat er een sprayflacon met voldoende (papieren hand)doekjes in of nabij de zaal. Het is de bedoeling dat je dan zelf je tafel schoonmaakt.

Meer informatie

Als je vragen hebt over de huisregels in de gebouwen ga je naar de receptie in het gebouw of neem je contact op met het FSC Meldpunt. Ook aanvullende suggesties zijn welkom, deze kun je doorgeven via de self-service portal.