Nadert het einde van je studie, dan komt er veel op je af. Het afronden van je scriptie, het zoeken naar een (eerste) baan en ondertussen moet je ook jezelf in de gaten houden. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom organiseert de Universiteit Utrecht i.s.m. Wageningen University & Research en TU/eindhoven Prepare Yourself: vier online evenementen waar studenten van over de hele wereld digitaal welkom zijn.

Op 11, 18, 25 mei en 1 juni kan je online trainingen en workshops via livestreams volgen op het snijvlak van studie, carrière en wellbeing. Leer o.a. omgaan met tijd en taken, hoe je een effectieve structuur maakt voor je scriptie, hoe je een sterk LinkedIn-profiel creeërt en nog veel meer.

• Bekijk de Prepare Yourself website en klik 'aanmelden' om direct naar de Utrecht University pagina op het CareerFairy platform te gaan.
• Bekijk de lijst en klik op ‘I’ll attend’* bij de livestream die je wilt volgen. Je moet je hiervoor eenmalig aanmelden op het platform.
• Stuur direct de vragen in die jij graag beantwoord wilt zien tijdens de training of workshop. Dit kan ook op een later moment via de 'Details'-pagina van de livestream.
• Upvote door andere studenten ingestuurde vragen.
• Stel tijdens de livestream(s) je overige vragen in de chat of steek je hand op en neem deel.

*Als je op ‘I’ll attend’ klikt kom je op de deelnemerslijst te staan van de betreffende livestream welke zichtbaar zal zijn voor de organiserende partij. Zij sturen je mogelijk nog meer informatie toe.

Daarnaast kan je je ook aanmelden voor een individuele cv-check of 'n één-op-één speedcoachsessie, zodat je al je carrièregerelateerde vragen kan stellen. Neem ook een kijkje bij de speedcoach specials, als je vragen hebt over solliciteren en werken met een functiebeperking of het zoeken van een baan in het buitenland.