Wil je dit jaar echt aan de slag met je professionele toekomst in 2021? Maar weet je niet precies hoe? In de eerste week van januari biedt Career Services je trainingen en (wandel)coaching om je Goede Voornemens voor 2021 een goede start te geven!

Bekijk via het programma het complete overzicht aan trainingen en coaching en meld je aan door te klikken op de titels van de verschillende activiteiten in het programma of via de items eronder.

Boek jouw afspraak voor nieuwjaarsadvies via de agenda hieronder.

In deze hybride workshop starten we met een aantal reflectievragen met betrekking tot “wie ben ik”, “wat kan ik” en “wat wil ik”. Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.

In deze workshop bespreken we de belemmeringen en uitdagingen van het thuis moeten werken. We staan we stil bij persoonlijke worstelingen in het omgaan met tijd en taken vanuit huis. Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.

In deze workshop zoeken we met elkaar naar de goede richting voor jou en proberen we elkaar te inspireren en te motiveren voor de volgende stap. Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.

Met een klein groepje van max 4 studenten zal een career officer je door je Goede Voornemens heen lopen. Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.

In deze 1,5 uur durende online workshop leer je hoe een goed profiel er uit ziet, hoe je verschillende elementen toevoegt en hoe je deze het beste kunt invullen. Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.

Je zult ontdekken dat jouw persoonlijke batterij uit verschillende onderdelen bestaat. Elk onderdeel kan tijdens het gebruik ervan leeg raken en moet daarom worden opgeladen - je bent immers maar zo sterk als je zwakste schakel. Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.

Deze training is er voor iedereen die wil leren hoe je op een goede manier keuzes kunt maken. Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.

Wil je in 2021 eindelijk leren mediteren? Of zoek je een stimulans om je meditatie regelmatig te oefenen? Doe mee met het Online Meditation Lab, dat vanaf donderdag 7 januari weer van start gaat.

Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan door een mailtje te sturen naar careerservices@uu.nl

In de training maak je een begin met de opzet van je cv en brief en is er gelegenheid om vragen te stellen. En natuurlijk besteden we ook aandacht aan hoe je je CV in 2021 zou kunnen gaan aanvullen om meer ervaring op te doen voor je toekomst! Vind meer informatie in de programmaflyer en meld je aan via het formulier hieronder.