Geef je mening voor beter onderwijs!

Kwaliteit van het onderwijs
Goede kwaliteit van het onderwijs is belangrijk voor jou en voor je opleiding. Aan het einde van ieder blok ontvang je voor de cursussen die je hebt gevolgd per e-mail een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen en feedback te geven op de cursussen. Alle cursussen worden geëvalueerd. Daarnaast is er ook een evaluatie van het eerste bachelorjaar, de gehele bachelor- en masteropleiding. Voor de laatste evaluaties ontvang je een bericht per e-mail na afsluiting van het onderwijs.

Caracal
Alle evaluaties vinden plaats via het digitale evaluatiesysteem Caracal. Je kunt in Caracal inloggen met je solis-id en wachtwoord. Je ziet vervolgens de evaluaties staan die je kunt invullen. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Resultaten cursusevaluatie
Na de sluitingstermijn kun je de resultaten (antwoorden op de open vragen) van de door jou gevolgde cursussen bekijken in Caracal. Ook de docent en de opleidingscommissie plaatsen een reactie op de evaluatie.  Twee keer per jaar, voorafgaand aan de cursusinschrijvingen, worden de resultaten (antwoorden op de gesloten vragen) ook zichtbaar gemaakt voor alle andere studenten.

De opleidingscommissie
De opleidingscommissie kijkt zorgvuldig naar de resultaten in Caracal, kan waar nodig problemen aankaarten en geeft complimenten door aan goede initiatieven. De commissie zet haar advies bij de evaluatie in Caracal, zodat alle studenten dit kunnen zien. Log dus af en toe in om te kijken of de opleidingscommissie al een advies heeft uitgebracht en of de docent al op jouw cursusevaluaties heeft gereageerd.

Leden van de Opleidingscommissies vinden meer informatie, handleidingen en formulieren op uu.nl/caracal.