Studentensite

Inschrijven

Je schrijft je in voor cursussen via OSIRIS. In de eerste twee periodes van jaar 1 hoef je je nog niet zelf voor cursussen in te schrijven, daarna wel. In dit filmpje legt een biologiestudent uit hoe je je moet inschrijven voor een cursus.
Vermijd zover mogelijk het kiezen van twee vakken in hetzelfde timeslot. Voor het zorgvuldig plannen van je vakken en het genereren van een persoonlijk rooster, kun je de cursusplanner gebruiken. Onder na-inschrijving en tips vind je een aantal handige tips voor bij het inschrijven.
Je kunt je alleen voor cursussen inschrijven tijdens de inschrijfperiode van een blok. Hieronder zie je de inschrijfperiodes van jaar 2016-2017:

Periode 1

Ma 30 mei t/m zo 26 juni 2016

Periode 2

ma 19 sept t/m zo 2 okt 2016

Periode 3

ma 31 okt t/m zo 27 nov 2016

Periode 4

ma 30 jan t/m zo 26 feb 2017

Uitschrijven

Indien je je hebt ingeschreven voor een cursus die je bij nader inzien toch niet wilt volgen, schrijf je dan zo snel mogelijk weer uit zodat er een plaats vrijkomt voor een medestudent. Je schrijft jezelf uit via OSIRIS. Als je na de start van de cursus besluit te stoppen, verschijnt er een ‘ND’ (niet deelgenomen) in je dossier, dit kan effect hebben op het judicium (cum laude).

Feedback

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.

Wiskunde