Roosters

Goed om te weten:

Roostering 2020-2021

Vanaf het academisch jaar 2020-2021 wordt een aantal nieuwe vakken aangeboden:

Roostering-2020-2021

Voor de nieuwe vakken gelden de volgende regels:

  • Inleiding Analyse in meer variabelen. Ingangseis: Analyse. Niet toegankelijk voor studenten die Functies en Reeksen oude stijl hebben gevolgd. Ook toegankelijk voor studenten die Infi B hebben gevolgd.
  • Inleiding Groepen en Ringen. Niet toegankelijk voor studenten die al het oude Groepen hebben gevolgd. Kan gevolgd worden als vervanging van het oude Groepen.
  • Groepen, Modulen en Voorstellingen. Ingangseis: Inleiding Groepen en Ringen of het oude Groepen. Niet toegankelijk voor studenten die al Voorstellingen van Groepen hebben gevolgd.
  • Lichamen en Galoistheorie. Ingangseis: Inleiding Groepen en Ringen of het oude Groepen aangevuld met zelfstudie over Inleiding Ringen. Niet toegankelijk voor studenten die al het oude Ringen en Galois hebben gevolgd.

Timeslots: voorkom dat cursussen overlappen

Kies je cursussen in verschillende timeslots om te voorkomen dat je hoorcolleges, werkgroepen of tentamens op hetzelfde tijdstip moet volgen. Cursussen in verschillende timeslots kun je dus altijd combineren. De weekindeling is als volgt:

Universitaire jaarkalender 2020-2021
Start periode 1

maandag 31 augustus 2020 (week 36)

Start periode 2

maandag 9 november 2020 (week 46)

Collegevrij

21 december 2020 t/m 10 januari 2021 (week 52 t/m week 1)

Start periode 3

maandag 8 februari 2021 (week 6)

Start periode 4

maandag 26 april 2021 (week 17)

Academische jaarkalender van bètawetenschappen voor 2020/2021.
Let op: vanaf collegejaar 2019-2020 kan de hertentamenperiode van week 1 (2020) doorlopen in de avonduren van week 2.

Collegevrije week

Tijdens een collegevrije week (vaak tijdens de herkansingen) zijn er geen colleges geroosterd. Er kunnen echter wel eindtentamens en/of herkansingen plaatsvinden! Alléén in een onderwijsvrije week is er helemaal geen onderwijs.

Indeling van de week

De week is verdeeld in dagdelen. Alle vakken worden aangeboden binnen een vaste combinatie van dagdelen, timeslot genaamd. Er zijn vijf timeslots: A, B, C ,D en E.

Vakken in verschillende timeslots kun je dus altijd combineren. Een vak zal niet altijd het hele timeslot daadwerkelijk gebruiken. Vakken met veel lesuren gebruiken soms twee timeslots.

Kies geen vakken die in hetzelfde timeslot vallen: het onderwijs zal vrijwel zeker (deels) overlappen.

Timeslots
Vaste combinaties van dagdelen vormen vijf timeslots: A, B, C, D en E