Eisen en verantwoordelijkheden
1. Om te starten met het bacheloronderzoek moeten alle verplichte cursussen en een minimum van 90 ec zijn behaald
Je beschikt over voldoende kennis en competenties om het onderzoeksproject te kunnen doen. Als je niet voldoet aan het criterium hierboven, vraag je toestemming voordat het project start. Neem dan contact op met de leider van de cursus. Voor Natuurkunde studenten: (Rupert Holzinger, BBG 6.76), voor dubbele bachelor Natuur- en wiskunde (Joost de Graaf, BBG 7.75), voor dubbele bachelor Natuur- en scheikunde (Ingmar Swart, Ornsteinlab 1.61).
2. Zoek een project
Het is jouw verantwoordelijkheid om een docent te benaderen en je te informeren over mogelijkheden voor een bachelor-onderzoeksproject. Vóór het begin van elk semester is er een informatie-bijeenkomst waar mogelijke projecten worden geïntroduceerd. Je dient een onderzoeksproject vóór het begin van het semester te regelen.
3. Application forms
De application forms zijn beschikbaar op deze website. Let goed op dat je het juiste formulier invult. Vul alle onderdelen in en bespreek de relevante onderdelen met je begeleider. Het formulier moet worden ondertekend door student, begeleider en de bonz coördinator van het instituut waar je het project doet (IMAU, SCMB/Nano, ITF of SAP). Zorg ervoor dat je het formulier bij de cursus leider inlevert vóór het einde van de deadline (Voor Natuurkunde studenten: (Rupert Holzinger, BBG 6.76), voor dubbele bachelor Natuur- en wiskunde (Joost de Graaf, BBG 7.75), voor dubbele bachelor Natuur- en scheikunde (Ingmar Swart, Ornsteinlab 1.61). )
4. Lees zorgvuldig de beoordelingscriteria zoals opgegeven in het beoordelingsformulier.
5. Upload de definitieve versie van je scriptie op het digitale scriptie archief van de Universiteitsbibliotheek Utrecht (Igitur) vóór het einde van de deadline.
Alle informatie, data en deadlines, namen en contactgegevens van de verantwoordelijke personen worden gepubliceerd in de 'onderwijscatalogus' (cursus code ns-310b, ns-320b, ns-330b).