Bij je studieadviseur kun je terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie.

Omdat we ons wegens Corona nu in een bijzondere periode bevinden zijn de studieadviseurs er ook voor diegenen die 'gewoon' even behoefte hebben aan een praatje/luisterend oor.

LET OP: Vanwege het coronavirus vervallen alle face-to-face afspraken en inloopspreekuren van de studieadviseurs, tot nader order. Je kunt echter nog steeds op de gebruikelijke manier een afspraak maken via de online agenda. Je zult dan op het gekozen tijdstip worden gebeld (telefonisch of via skype).

CONTACTINFORMATIE

De studieadviseur voor het departement natuurkunde is Geert-Jan Roelofs. Je kunt hem vinden in kamer 1.06  van het Minnaert gebouw. Zijn e-mail adres is studieadviseur.nast@uu.nl.

Telefoonnummer: 030 253 6962
Adres
Leuvenlaan 4
3584CE Utrecht

Geert-Jan Roelofs is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via de agenda hieronder kan je een afspraak met hem inplannen.