De studieadviseur helpt je bij vragen over je opleiding en geeft persoonlijke studiebegeleiding. Raadpleeg de studieadviseur bij problemen die invloed hebben op het verloop van je studie, zoals persoonlijke problemen, ziekte, studievaardigheidsproblemen of studievertraging. De studieadviseur verwijst je zo nodig door naar andere begeleiders, zoals de studentendecaan of de studentenpsycholoog.

Contact

De studieadviseur voor de premaster en master Farmacie is Jolanda van den Dries. Je kunt haar op maandag en donderdag vinden in kamer 1.08 van het Minnaert gebouw of bereiken via studieadviseur.scph@uu.nl en telefoon: 06 4108 4809 (voor korte vragen/urgente zaken ook via Whatsapp.)

Vanwege het coronavirus is er geen inloopspreekuur, tot nader order. Je kunt een afspraak maken via onderstaande online agenda. Je zult dan op het gekozen tijdstip worden gebeld. 

Omdat we ons nu in een bijzondere periode bevinden is de studieadviseur er ook voor diegene die 'gewoon' even behoefte hebben aan een praatje/luisterend oor.

J.M. van den Dries
J.M. (Jolanda) van den Dries; Studieadviseur (pre)master Farmacie

 

Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van de online agenda hieronder. Selecteer eerst de lengte van de afspraak, dan de juiste studieadviseur en vervolgens een datum en tijdstip.