Introductieprogramma bachelor Farmacie

Welkom!  

Eerstejaarsstudenten aan de opleiding Farmacie starten het studiejaar met de introductieweek. Je maakt onder andere kennis met de studie Farmacie of CPS, jaargenoten, de werkgroep, je tutor en jouw mentorkoppel. Daarnaast is er volop gelegenheid om meer te weten te komen over de studievereniging U.P.S.V. ‘‘Unitas Pharmaceuticorum’’ (U.P.) en de overkoepelende studievereniging de Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studenten Vereniging (K.N.P.S.V.). Kortom, een ontzettend leuke en leerzame tijd, waarin je essentiële informatie wordt toegereikt om je eerste jaar succesvol door te komen.  

Introductieweek  

De introductieweek is een verplicht onderdeel van de bachelor Farmacie en CPS en wordt dit jaar gehouden van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september 2023. In de zomervakantie voorafgaand aan de introductieweek ontvang je een digitaal boekje met alle praktische en gedetailleerde informatie over deze leerzame en leuke week! 

Voor meer informatie over de introductieweek kun je contact opnemen met de Introductiecommissie

Boekverkoop 

Bij de studievereniging kan je terecht om je studieboeken aan te schaffen. Bij de boekenleverancier worden alle studieboeken aangeboden die je tijdens de studie nodig kan hebben. Als je lid wordt van U.P. ontvang je een korting op de boeken die je koopt. Informatie over hoe en welke boeken je moet bestellen ontvang je in de zomervakantie. 

Voor vragen en meer informatie over de studievereniging en de overkoepelende vereniging voor de farmaciestudenten in Nederland, raadpleeg de website van U.P.  en de K.N.P.S.V.