Biologie

Het doen van een korte stage in de bacheloropleiding Biologie is  mogelijk in het 10 weekse onderzoeksproject aan het einde van de major. Voor meer informatie hierover, zie de studiegids, pagina 189.

Molecular Life Sciences

MLS studenten Biologie kunnen, in overleg, aansluiten bij de mogelijkheden die aan Scheikunde studenten worden geboden.

Het is mogelijk om in de bacheloropleiding Scheikunde/MLS een bedrijfsstage te doen. Deze beperkt zich tot DSM in de vestigingen in Delft, Waalwijk en Geleen. Onder bepaalde voorwaarden kun je de bachelorthesis (afstudeerwerk) bij DSM vervullen. Contactpersoon bij DSM is dr. Remco Tuinier, docent (in deeltijd) bij de groep Fysische en Colloidchemie van het departement Scheikunde. Meer informatie:opportunities at DSM v2.pdf. Met algemene vragen over bedrijfsstages kun je terecht bij Egbert Mulder.

Stagebank Career Services
Je kunt kijken of er interessante stages staan in het stageoverzicht van Career Services. Bedrijven en organisaties plaatsen hierin hun stages en afstudeeropdrachten die geschikt zijn voor studenten van diverse opleidingen.
Deze stages kun je niet binnen je opleiding (curriculum) volgen. Je kunt er wel extra werkervaring mee opdoen en je netwerk mee uitbreiden.