Bij je studieadviseur kun je terecht voor vragen over bijvoorbeeld je studieplanning, het onderwijsprogramma en exameneisen.
Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie en voor vragen over het bindend studieadvies (BSA).

Omdat we ons wegens Corona nu in een bijzondere periode bevinden zijn de studieadviseurs er ook voor diegenen die 'gewoon' even behoefte hebben aan een praatje/luisterend oor.

LET OP: Vanwege het coronavirus vervallen alle face-to-face afspraken en inloopspreekuren van de studieadviseurs, tot nader order. Je kunt echter nog steeds op de gebruikelijke manier een afspraak maken via de online agenda. Je zult dan op het gekozen tijdstip worden gebeld (telefonisch of via skype).

De studieadviseurs voor het departement Biologie zijn Isolde den Tonkelaar en Barber van Manen.

KIES DE JUISTE STUDIEADVISEUR

Bij Isolde kun je terecht bij persoonlijke problemen die invloed kunnen hebben op je studie en voor vragen over het bindend studieadvies (BSA).
Bij Barber kun je terecht voor vragen over je studieplanning, het onderwijsprogramma en de exameneisen.

Selecteer de optie ‘15 minuten’ voor Isolde of ‘gesprek met Barber van Manen’ voor Barber. Kies dan de studieadviseur en tot slot een datum en tijd.