Zomercurssusen - Engels

Studiefase: 
Bachelor, Master, Premaster
Lesvorm: 
Klassikaal
Tijdsinvestering: 
Meerdere sessies
Voertaal: 
Engels, Nederlands
Kosten: 
€695,00

De zomer is de tijd om nieuwe mensen te leren kennen en iets nieuws te leren. En hoe leuk is het om die twee dingen met elkaar te combineren? In samenwerking met de Universiteit Utrecht, organiseert Babel deze zomer meer dan 30 cursussen Engels en Nederlands. Studenten van over de hele wereld komen in juli en augustus naar Utrecht om een van onze intensieve taalcursussen te volgen. De cursussen vinden plaats op locatie bij Babel, in het centrum van Utrecht. Naast de taalcursussen wordt er ook voor huisvesting en sociale activiteiten gezorgd.

Onderwerpen die aan bod komen: Ben je weleens onzeker over je Engels of wil je je Engelse taalvaardigheid perfectioneren? De Engelse taal is dé wereldtaal, je kunt niet meer zonder in de academische wereld en bedrijfsleven. Babel biedt een breed scala aan cursussen Engels in Utrecht en de virtual classroom.

Cursusperiode: De zomercursussen vinden plaats in juli en augustus.

Aanvangseisen: Variërend. Wil je je huidige taalniveau bepalen? Maak dan kosteloos en vrijblijvend de niveautest en krijg een goede indicatie van je huidige taalniveau. Op basis van de uitslag kies je de taalcursus die bij je past.

Aanbieder: Babel. Let op: De kosten voor deze cursussen variëren per cursus (€695 - €1080). Je wordt gevraagd zelf lesmateriaal aan te schaffen.

Bekijk hier alle zomercursussen Engels
Andere trainingen over dit onderwerp