Om aandacht te besteden aan het welzijn van jou als student en dit op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken, organiseert de Universiteit Utrecht twee keer per jaar (mei en november) de Wellbeing Week. Deze week zijn er voor alle studenten allerlei gratis (online) activiteiten rondom jouw welzijn beschikbaar. 

Van 17 tot en met 21 mei vindt de voorjaarseditie van de UU Wellbeing Week plaats, vol met on- én offline activiteiten. Deze activiteiten bieden jou de tools om goed voor jezelf te zorgen en positief in het leven te staan. Zo bieden we bijvoorbeeld iedere dag de sport challenge of the day aan, zijn er workshops zoals mindful je paper of scriptie schrijven en lezingen over goed slapen en uitgerust aan je dag beginnen. Tijdens de week vinden er activiteiten op locatie plaats, onder andere in de Botanische Tuinen, Olympos en de Janskerk.* Neem je eigen verantwoordelijkheid: test jezelf of laat je testen als je twijfelt of je corona hebt, en woon je buiten Utrecht focus je dan bijvoorbeeld vooral op de online activiteiten. Bij alle activiteiten zullen de corona maatregelen te allen tijde worden nageleefd.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar wellbeingweek@uu.nl

*afhankelijk van de corona maatregelen voor onderwijs- en sportactiviteiten in mei kunnen activiteiten op locatie toch nog online worden. Je wordt hier tijdig over geïnformeerd.

Overzicht van het programma