• Androclusgebouw

Adres: 

Yalelaan 1, 3584 CL Utrecht

Tel: 030 253 2489 (receptie)

Email: fsc.servicepuntandroclusgebouw@uu.nl 

Heeft u een vraag over uw huisdier of paard, of wilt u een afspraak maken bij een van onze klinieken? Kijk dan bij ons dierenziekenhuis.

Het universiteitsterrein is vanaf 1 januari 2021 rookvrij

Let op: vanwege het coronavirus zijn er aangepaste openingstijden

Openingstijden: 

ma7:30-19:30
di7:30-19:30
wo7:30-19:30
do7:30-19:30
vr7:30-19:00
zaGesloten
zoGesloten

In dit gebouw: 

Faciliteiten: 

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Bus

Dichtstbijzijnde bushalte: Heidelberglaan

Tram

Dichtstbijzijnde tramhalte: Heidelberglaan

Trein

Uitstappen op Utrecht Centraal.
Neem vanaf daar een bus of tram 22 richting halte Heidelberglaan.

Parkeren

Parkeerplaats

Gehandicaptenparkeerplaats

Fietsenstalling

present

Aanwezig

Androclusgebouw

Toegankelijkheid

Ingangen

Hoofdingang

present

Rolstoelvriendelijk

Locatie: aan de noordkant van het gebouw, aan de Yalelaan.

Type: draaideuren en schuifdeur.

Let op: de schuifdeur moet vanaf de receptie geopend worden. Gebruik de bel.

Liften

present

Aanwezig

Locatie: Vanaf de hoofdingang circa 30 meter rechtdoor, aan het einde van de gang aan de linkerkant. 

Bereik: 6 van de 6 etages.

 

Rolstoelvriendelijkheid

Gehandicaptentoilet

present

Aanwezig

Assistentie

present

Aanwezig

Via receptie: tel. 030 253 2489

Locatie: na binnenkomst aan de linkerhand.

Kolf-, EHBO-, of stilteruimte

present

Aanwezig 

Type: EHBO-ruimte in W.606.

Faciliteiten: behandeltafel en stoel.

Toegang: reserveren via HR is nodig.

Ruimten in het gebouw: 

De collegezalen hebben hun toegang op de eerste verdieping.

Vanaf de hoofdingang gaat u rechtdoor de gang in richting de liften. Op de eerste verdieping gaat u als u de lift uitkomt rechtsaf. Na de dubbele deuren volgt u de gang. De toegang tot de collegezalen treft u in de hal. De zalen zijn toegankelijk met een rolstoel. De zalen zijn in hoogte aflopend. Er zijn geen rolstoelplaatsen beschikbaar. De zalen zijn daardoor niet goed te gebruiken door rolstoelgebruikers.

De werkgroepruimten bevinden zich op verschillende locaties in het gebouw.

Bouwdeel 'C':
De werkgroepruimten in bouwdeel 'C' zijn op de verhoogde vloer rondom het studielandschap gesitueerd. Vanaf de hoofdingang gaat u rechtsaf. Rechts van de trap is een lift beschikbaar die toegang geeft tot het studielandschap.

Bouwdeel 'O':
De werkgroepruimte in bouwdeel 'O' bevindt zich op de eerste verdieping. Vanaf de hoofdingang gaat rechtdoor de gang in richting de liften. Op de eerste verdieping gaat u als u de lift uitkomt linksaf en daarna weer direct linksaf. U gaat rechtdoor door de deuren de gang in van bouwdeel 'O'. Hierna rechtdoor. De werkgroepruimte bevindt zich rechts aan het eind van de gang.

Bouwdeel 'W':
De werkgroepruimten in bouwdeel 'W' bevinden zich op de derde en vierde verdieping. Vanaf de hoofdingang gaat rechtdoor de gang in richting de liften. Op de derde / vierde verdieping gaat u als u de lift uitkomt de rechter gang in. De werkgroepruimten bevinden zich aan beide zijden van de gang.

De practicumruimten bevinden zich op verschillende locaties in het gebouw. De meeste zalen bevinden zich op de begane grond in bouwdeel 'O'.

Vanaf de hoofdingang gaat rechtdoor de gang in richting de liften. Na de liften gaat u linksaf door de deuren de gang van bouwdeel 'O' in. Aan het einde van de gang bevinden zich zowel link als rechts de practicumruimten. Ook in Bouwdeel 'W' zijn op de derde en zesde verdieping enkele practicumruimten. Vanaf de hoofdingang gaat rechtdoor de gang in richting de liften. Op de derde / zesde verdieping gaat u als u de lift uitkomt de rechter gang in. De werkgroepruimten bevinden zich aan de rechter zijde van de gang.

De compterleerzaal bevindt zich op de eerste verdieping.

Vanaf de hoofdingang gaat u rechtdoor de gang in richting de liften. Op de eerste verdieping gaat u als u de lift uitkomt rechtsaf. Na de dubbele deuren gaat u linksaf het studielandschap in op de plaats waar de gang een knik maakt. De toegang tot de compterleerzaal bevindt zich aan de rechter zijde van het studielandschap.

Foto-impressie
Front view of Androclus building Main entrance of Androclus with wheelchair friendly entrance One of the stairs in Androclus A hallway with elevators in Androclus The elevator at Androclus The lunchroom at Androclus The first aid room of Androclus The accessible toilet at Androclus The bicycle parking at Androclus