Your Perspective: Communicatie

tot
Your Perspective NGO

Here you can find this event in English.

In vrijwel elke sector zijn veel vacatures voor communicatie te vinden. In- en externe communicatie, marketing, community management, en ga zo maar door. Wat komt daar eigenlijk bij kijken? Heb je duizenden followers nodig om zo’n functie te bemachtigen? Tijdens deze Your Perspective leer je alles over hoe breed het communicatie-werkveld, wat er allemaal voor banen zijn en hoe je er terecht kan komen. Alumni vertellen alles over hun ervaringen!

Sprekers

Annemijn Pikaar werkte na haar studie Taal- en Cultuurstudies jaren als freelance content creative.  Ze werkte op vele vlakken, bijvoorbeeld aan copywriting, SEO, grafisch design en strategie voor klanten als United Wardrobe en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Annemijn kan je dus alles vertellen over freelancen in het vak en wat daar bij komt kijken, en over haar eigen afwegingen om weer in loondienst te gaan!

Min Jee Kim deed na haar BA Engelse taal en literatuur de MA Interculturele Communicatie aan de UU. Ze liep haar stage bij CRH, een multinational op het gebied van bouwoplossingen en kon daar blijven werken. Nu is ze Verandermangement & Communicatiespecialist en werkt ze aan digitale transformatie, communicatieplannen rondom veranderprojecten en aan interne communicatie.

Maarten Bruggeman studeerde de BA Media en Cultuur en de MA Communicatie & Organisatie. Hij kent de mediawereld, waar hij werkte als assistent opnameleider bij Endemol Shine en als Beeldproducer bij DWDD. Nu werkt hij al een aantal jaar als Adviseur Omgevingscommunicatie bij ProRail, waar hij zich bezighoudt met de communicatie richting de buren van het spoor. Hij is, samen met zijn team, verantwoordelijk voor de provincie Zuid Holland waar hij zich bezighoudt met onder andere stakeholderanalyses, communicatieplannen, bewonersbrieven en particpatiebijeenkomsten.

Henna Kanerva studeerde Media & Cultuur aan de UU en heeft haar MA Media & Business behaald aan de Erasmus Universiteit. Ze heeft gewerkt in marketing- en communicatiefuncties in de culturele en wetenschappelijke sector in Finland en Nederland. Onlangs keerde ze terug naar LIBER Europe als communicatiecoördinator, waar ze eerder stage liep tijdens haar masterstudie. In deze rol houdt Henna toezicht op de communicatieactiviteiten van de LIBER-organisatie, evenementen en conferenties.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Sweelinckzaal, Drift 21
Aanmelden

Registratie hier