Workshops bij Parnassos: Burlesque (Engels)

tot

Je kent Burlesque misschien wel van de Moulin Rouge in Parijs. Burlesque komt van het Italiaanse woord 'Burla' = grap. Burlesque is dan ook vaak een overdrijving van een uiting zoals extreem verlegen, je heel sexy voelen of enorm onhandig zijn.

Burlesque lessen van Charlotte zijn stijlvol, met humor gebracht en veilig om jezelf te ontwikkelen. In de les besteden we aandacht aan: je elegant en vrouwelijk bewegen, met of zonder hakken. We maken gebruik van jouw sterke punten en jouw schoonheid. Je hoeft zeker niet uit de kleren!

We vatten oefeningen samen in een choreografie die soms vrouwelijk is, soms grappig of juist heel onhandig. Een uur burlesque staat garant voor samen lachen, nieuwe moves uitproberen voor je volgende feestje of verovering en het ontwikkelen van je dramatische vermogen. Je krijgt je eigen artiestennaam.

Burlesque vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Dit is DE cursus als je je makkelijker, mooier en comfortabeler wilt bewegen op je hakken. Maar je mag tijdens de les ook op sokken, gympen of blote voeten dansen.

Trainer
Charlotte van den Reek

Registratie

Vragen?
Neem contact op met studentwellbeing@uu.nl als je vragen hebt over de workshop.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Parnassos
Entree
Gratis