23 mei 2019 van 13:30 tot 16:30

Workshop Zin in je leven

Wie is er altijd blij en gelukkig? Niemand. Toch lijkt het soms dat dat een soort norm is en kun je je vervelend gaan voelen als je daarvan afwijkt. Als je social media als richtlijn neemt, heeft iedereen een spectaculair, succesvol leven met veel vrienden en bijzondere activiteiten. Geen wonder dat mensen zich gemiddeld slechter voelen na een half uur op Insta of Facebook. Moet je dat dan niet doen? Mwah.

In deze workshop gaan we in op de achtergronden. Welke dingen triggeren je  en waarom? Wat gebeurt er in je brein als je gestresst bent? En hoe kun je ermee omgaan, als je daar meer inzicht in hebt?

We verleggen de focus van de moeilijkheden naar het positieve en leren ons te verbinden met wat er hier en nu is. Daarbij gebruiken we onder andere technieken uit de mindfulness. Er zijn ook oefeningen om te ontdekken wat er voor jou echt toe doet. Wat geeft zin aan je leven? Waar heb je zin in? Als je dat duidelijker krijgt, kun je met een gerust hart stappen zetten naar de toekomst.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Jacky Limvers

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
23 mei 2019 13:30