Workshop: The Science Challenge (met drankjes en pizza)

Studenten input gevraagd!

tot

Denk jij graag mee over de ontwikkeling van nieuw onderwijs voor de Bètafaculteit? Dit is je kans! Meld je aan voor een brainstorm samen met andere bèta studenten op 21 november van 15.00 tot 17.00 uur in de Vagant (de Zaal) via deze link. Er zal tijd zijn voor drankjes en pizza zodat we elkaar verder kunnen ontmoeten!

Meedoen is mogelijk voor alle bèta-studenten (bachelors en masters).

The Science Challenge

De faculteit bruist! We hebben veel studenten en zetten ons in voor goed onderwijs. Onderwijs dat bijdraagt aan het ontwikkelen en fijnslijpen van kennis en vaardigheden waar je straks als professional en onderzoeker echt wat aan hebt. Daarom ontwikkelen we de Science Challenge: een 15 EC cursus, voor masters en derdejaars bachelors, waarin jij en je team alle vrijheid krijgen om via team science een oplossing te ontwikkelen voor een aangedragen wetenschappelijke of maatschappelijke uitdaging.

Nu zijn we op zoek naar studenten die met ons willen meedenken over de opzet. Dat doen we in eerste instantie in een workshop van anderhalf uur waarin we terugkijken op een fictief geslaagde eerste editie. Wat was het nou dat dit zo’n succes maakte? Welke randvoorwaarden en succesfactoren waren aanwezig? Van de opbrengst maken we een voorpagina van een krant.

Ben je door de workshop enthousiast geraakt en wil je daarna meer? Dat kan ook. Geef je dan na afloop op voor één van de twee werkgroepen die binnenkort aan de slag gaan zodat de cursus volgend academisch jaar (23/24) aangeboden kan gaan worden.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
De Vagant

Via deze link meld je je aan