Workshop Studiekeuze (ONLINE)

tot

In deze sessie leer je alternatieven verkennen voor je huidige bachelorstudie. Daarbij nemen we alle studies uit het hoger onderwijs in Nederland als optie en leer je hoe je informatie kunt zoeken en beoordelen. Je krijgt tools aangereikt om goed te kiezen, je eigen wensen duidelijker te krijgen, en op een goede manier informatie te zoeken. Leer hoe keuzes maken werkt en hoe je een stappenplan kunt maken om de studie te vinden die bij je past.

Je krijgt toelichting op verschillende oefeningen, opdrachten en een professionele beroepskeuzetest, die je na de bijeenkomst zelfstandig kunt maken.
Wanneer je de tests en opdrachten hebt gedaan, kun je een individueel gesprek inplannen met een studieloopbaanadviseur om je vervolgstappen te bespreken

Plan hier een gesprek in met een studieloopbaanadviseur.

 

Voorafgaande de workshop krijg je wat huiswerk. Houd rekening met ca. een half uur voorbereidingstijd.

De introductie heroriëntatie studiekeuze is bedoeld voor (eerstejaars) bachelorstudenten van de Universiteit Utrecht. De bijeenkomst is gratis en bestaat uit één fysieke of online bijeenkomst

Let op:
Het gaat hier om een korte sessie van één uur. Wil je liever deelnemen aan een volledige workshop waarin ook ruimte is om groepsgewijs oefeningen te doen, dan kun je deelnemen aan de volledige workshop Studiekeuze.

Ben je op zoek naar een masteropleiding? Kijk dan naar workshops en sessies gericht op Masterkeuze en loopbaan.

Trainer
Judith Hoogmoed

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar studiekeuze@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Online