16 mei 2019 van 14:30 tot 16:30

Workshop keuzes maken

Als je een studie hebt gekozen, komen er weer nieuwe keuzes op je af: welke vakken, welke hoofdrichting, welke minor en welke master zou je willen doen? Tegen het einde van je master doet de vraag zich voor wat je wilt met je loopbaan. Dit kan zorgen voor vraagtekens, hoofdbrekens en soms ook behoorlijk wat stress. Ben je een eeuwige twijfelaar? Een zwevende of stressende kiezer?

In deze workshop gaan we aan de slag om hierin orde op zaken te stellen. We bekijken welke fasen je doorloopt als je een keuze maakt – en wat je moet doen om van de eerste naar de laatste fase te komen. Dit kun je op elke keuze toepassen, of het nu om een vak gaat of om een master.  Of om andere vragen in je leven. 

We zullen het fenomeen ‘keuzestress’ onder de loep nemen. Wat kun je zelf doen om uit de greep daarvan te raken? Daarnaast kijken we hoe je scherper kunt krijgen wat er voor jou toe doet. Welke motivatie, interesses, kwaliteiten zijn voor jou belangrijk?  In deze interactieve workshop werk je met het onderwerp dat voor jou nu relevant is (vakken, minor, master, loopbaan).  
 

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Trainer
Jacky Limvers

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
16 mei 2019 14:30
Einddatum en -tijd
16 mei 2019 16:30