16 oktober 2019 van 11:00 tot 12:45

Drongo Talenfestival 2019 - 25 & 26 oktober

Workshop 'Hoe haal ik het meeste uit mijn Drongo bezoek?'

​Wil jij ook voorbereid naar het Drongo Talenfestival?

Ga jij ook naar het DRONGO Talenfestival (www.drongotalenfestival.nl)? Als student kun je hier gratis heen!

Maar: als je daar dan binnenloopt: hoe ga je dan te werk? Daar helpen we je bij! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stageplaats, wil je je netwerk uitbreiden of het werkveld in de talensector verkennen?

Met deze speciale DRONGO workshop van Career Services bereid je je voor op het festival, verken je de aanwezige organisaties vanuit jouw eigen voorkeuren, drijfveren en vaardigheden. Ook leer je hoe je in contact kan komen met deze organisaties en daarna in contact kunt blijven! Daarnaast leer je hoe je jezelf op een professionele manier aan hen kunt voorstellen.

Voor wie:

Voor studenten van de Universiteit Utrecht die van plan zijn naar het DRONGO TALENFESTIVAL te gaan

Wanneer en waar:

Je hebt keuze uit twee verschillende sessies:

• woensdag 16 oktober 2019, 11.00 - 12.45 uur
  • dinsdag 22 oktober 2019, 17.15 - 19.00 uur
Door:

Sjoer Bergervoet, Career Officer Geesteswetenschappen

Deelname = GRATIS!

​Let op: er is een beperkt aantal plekken.

​Afhankelijk van de deelnemers is de voertaal Nederlands en/of Engels.

Begindatum en -tijd
16 oktober 2019 11:00