14 september 2018 van 09:30 tot 12:30Career Services

Workshop: A recruiter's guide through a job application (Nederlandstalig)

Als je solliciteert doe je dat vaak bij de recruiter van de werkgever. In deze sessie van 3 uur legt ervaren recruiter Erik Jan ten Hooven uit hoe zij te werk gaan en wat voor invloed en impact dit heeft op iemand die op zoek is naar zijn/haar eerste baan. Wat gebeurt er zodra jij op de ‘solliciteer’ knop klikt? Hoe kijkt een recruiter/werkgever naar jouw cv, hoe lezen zij jouw motivatiebrief en waarom worden er specifieke vragen gesteld gedurende een sollicitatie gesprek?

Erik Jan zal ter plekke jouw LinkedIn profiel of cv beoordelen en verder een interactieve training geven met humor, clichés, verhalen uit de praktijk en ook de echte waarheid over solliciteren. Want iedereen weet dat dit hard werken is!

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Erik Jan ten Hooven

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
14 september 2018 09:30