Wellbeing Week: 29 april t/m 8 mei

Van tot

Tijdens de Wellbeing Week(s) kan je deelnemen aan verschillende workshops, trainingen en sportevenementen die zijn afgestemd op welzijn.

Wellbeing Week(s): 29 april t/m 8 mei

Het leven draait in essentie om groei. Vanaf de kindertijd en daarna blijft onze omgeving ons vormen. Onze opvoeding, of die nu in een liefdevol gezin is of in een uitdagende omgeving, heeft invloed op ons. Na het doormaken van een uitdagende levensgebeurtenis kunnen we het gevoel hebben dat we onze eigen identiteit zijn kwijtgeraakt. Hoewel sommige aspecten hiervan uniek zijn voor ons en verbonden zijn met onze individuele levensdoelen, kunnen andere gedeeld worden met anderen.

In mei organiseren we de 11e editie van de Wellbeing Week(s). Dit keer ligt onze focus op het thema "Who are UU?". Tijdens de Wellbeing Week(s) herintroduceren we een aantal van de populairste activiteiten van voorgaande edities en introduceren we nieuwe programmaonderdelen.

Welzijn is een reis die we samen kunnen maken, waarbij we erkennen dat onze paden weliswaar verschillen, maar dat we toch overeenkomsten kunnen vinden in onze behoefte aan een gezond en gelukkig leven.

Als je op de hoogte wilt blijven van de Wellbeing Week(s), word dan lid van de WhatsApp community.

Programma

Het programma landt in jouw inbox en wordt op 22 april op de Wellbeing Week website geplaatst. Je kunt je inschrijven vanaf 24 april.

Houd het programma in de gaten, want je vindt vast iets wat bij je past! Vorig jaar kon je je bijvoorbeeld inschrijven voor het lig- en luisterconcert, sportlessen zoals Rocycle en MMA, of een workshop over energy management.

Meer over Studentenwelzijn

Naast de Wellbeing Week(s) hebben we nog veel meer hulp en middelen beschikbaar op de Universiteit Utrecht. We bieden wekelijkse trainingen en coachingsessies aan.
» Bekijk de Wellbeing activiteiten van UU

Begindatum en -tijd