Wellbeing Week: 20 November t/m 1 December

Van tot

Tijdens de Wellbeing Week(s) kan je deelnemen aan verschillende workshops, trainingen en sportevenementen die zijn afgestemd op welzijn.

Wellbeing Week(s): 20 November t/m 1 December

Wat betekent welzijn voor jou? Welzijn omvat verschillende aspecten die samen bijdragen aan je algehele gezondheid en levenskwaliteit. Het gaat niet alleen om mentale gezondheid en activiteiten zoals yoga, maar ook om verschillende andere aspecten die bijdragen aan jouw welzijn. Hoewel dit per persoon verschilt, zijn er enkele kenmerken die ons allemaal verbinden.

In november organiseren we de 10e editie van de Wellbeing Week(s). Dit jaar ligt onze focus op het thema verbinding met de campagne "You'll never walk alone". Tijdens de Wellbeing Week(s) herintroduceren we een aantal van de populairste activiteiten van voorgaande edities en introduceren we nieuwe programmaonderdelen.

Welzijn is een reis die we samen kunnen maken, waarbij we erkennen dat onze paden weliswaar verschillen, maar dat we toch overeenkomsten kunnen vinden in onze behoefte aan een gezond en gelukkig leven.

Als je op de hoogte wilt blijven van de Wellbeing Week(s), word dan lid van de WhatsApp community.

Programma

Het programma landt in jouw inbox en wordt op 13 november op de Wellbeing Week website geplaatst. Je kunt je inschrijven vanaf 15 november. 

Houd het programma in de gaten, want je vindt vast iets wat bij je past! Vorig jaar kon je je bijvoorbeeld inschrijven voor het lig- en luisterconcert, sportlessen zoals Rocycle en MMA, of een workshop over perfectionisme.

Meer over Studentenwelzijn

Naast de Wellbeing Week(s) hebben we nog veel meer hulp en middelen beschikbaar op de Universiteit Utrecht. We bieden wekelijkse trainingen en coachingsessies aan.
» Bekijk de Wellbeing activiteiten van UU 

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Meer informatie
Wellbeing Week