Wekelijkse Hatha Yoga Flow lessen @Parnassos - schrijf je in voor de les van 27 januari

tot

Zin in een moment van ontspanning in je drukke studentenleven? Elke vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur (van januari tot juni) kun je meedoen aan een ontspannende Hatha Yoga Flow les in het Parnassos Cultuurcentrum.

De yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen, ervaring is niet vereist. De yogalessen worden in het Engels gegeven, waardoor ze toegankelijk zijn voor zowel internationale als Nederlandse studenten. Neem gerust een huisgenoot of vriend(in) mee (zij moeten zich wel aanmelden).

Na de les drinken we een kopje thee in het Parnassos CultUUr Café. Hier kunnen we even met elkaar bijkletsen, voordat onze drukke agenda het weer overneemt. Zie ik je binnenkort op de mat?

Voor wie is het?

Alle UU-studenten (taal geen probleem & geen ervaring vereist)

Wat je mee moet nemen:

Een yogamat, comfy kleding en natuurlijk jezelf :)

Locatie:

Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201, in de Danszaal (zaal 007)

Yogadocent:

Bregtje Mesters

Heb je last van een blessure?

Dan raden we deelname aan de yogales af. Deelname is op eigen risico.

Schrijf je in voor de les van 27 januari

Er zijn maximaal 16 plekken per les. Je kunt alleen meedoen als je je vooraf inschrijft voor een les.

Wil je je aanmelden voor de volgende les?

Schrijf je via deze link in voor de les van 3 februari.

Ons no-show beleid

We zijn blij dat we gratis yoga lessen kunnen aanbieden aan de studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheid. Voor elke late annulering of no-show hebben we studenten moeten teleurstellen die graag hadden willen meedoen. Dit is hoe wij werken:

• Als je je hebt ingeschreven voor een les, verwachten we dat je aanwezig bent;
  • Als je je inschrijving wilt annuleren, doe dat dan zo vroeg mogelijk, ten minste 24 uur voor de les.

Vragen?

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via projectteamnpo@uu.nl.

#backtobeter
Powered by NPO.