16 oktober 2018 van 17:15 tot 20:30

Watch, Meet and Be Your Future (WMB) workshop: Academische carrière in het onderwijs

Vier keer per jaar vinden er WMB workshops plaats. Dit is een workshop, georganiseerd door de opleiding BMW en studievereniging Mebiose, waarin allerlei carrièremogelijkheden aan bod komen. Vaak is er een spreker aanwezig om praktijkervaring te delen. De workshops geven jou de gelegenheid om te ontdekken welke carrièrerichting jou aanspreekt én welke dat niet doet. 

De komende WMB workshop staat in het teken van een academische carrière in het onderwijs. Er komen meerdere sprekers die zich bezighouden met het biomedische onderwijs op de universiteit. Tijdens de workshop lichten zij hun loopbaan toe en de daarbij gemaakte keuzes. Daarna vinden er interviewrondes plaats, waarbij je alle vragen die je hebt aan de sprekers kunt stellen. Moet je bijvoorbeeld gepromoveerd zijn om les te mogen geven op de universiteit? Moet je onderzoek blijven doen? Hoe word je universitair docent (assistant professor)? Dat zijn vragen die de volgende sprekers kunnen beantwoorden: 

  • Sasja Blokzijl, MSc: PhD student bij het Hubrecht Instituut; docent bij de cursus Genoom.
  • Dr. Krijn Vrijsen: adviseur onderwijsinnovatie bij BMW; ontwikkelt een nieuwe derdejaars BMW-cursus.
  • Maggy van Hoeij, MSc: senior teacher in de celbiologie; cursuscoördinator van Project 1 en docent bij de cursus Weefsels.

Jullie kunnen hen alle vragen stellen die jullie maar hebben.

De workshop start om 17.15 uur in HvdB 2.30. Het duurt tot uiterlijk 20.30 uur. Er wordt voor pizza en drinken gezorgd.

Meld je uiterlijk vrijdag 12 oktober aan door een e-mail te sturen naarWMByourfuture@umcutrecht.nl. Aanmelden = komen.

Begindatum en -tijd
16 oktober 2018 17:15
Einddatum en -tijd
16 oktober 2018 20:30