Wat is crowdfunding en hoe werkt het? Kom naar de workshop!

tot

Op het moment dat je voor de volgende stap van je project of bedrijf een bepaald bedrag nodig hebt, zijn er verschillende opties: een lening afsluiten bij de bank, familie of vrienden, een investeerder zoeken of een inzamelingsactie starten. Of je nu concreet op zoek bent naar een manier om je project te financieren of gewoon nieuwsgierig bent om meer te leren over crowdfunding, deze workshop is voor jou!

Tijdens de 1,5 uur durende Workshop Crowdfunding van het UU Centre for Entrepreneurship komt de oprichter van Horizon Design Solutions, Ufuk Koç, zijn ervaringen met crowdfunding delen. Hij heeft in het verleden meerdere keren met succes gebruik gemaakt van het crowdfundingplatform 'Kickstarter' om geld in te zamelen voor zijn projecten. Je zult de workshop verlaten met kennis over de voor- en nadelen van crowdfunding en wat het in de praktijk betekent. Op basis daarvan kun je voor jezelf beslissen of en wanneer je er wel of niet voor gaat.

Voor wie?

Iedere geïnteresseerde UU-student is welkom. Wij zorgen voor snacks en fris. Er is geen voorkennis of voorbereiding nodig. De workshop is gratis, maar we verwachten wel dat je komt opdagen en deelneemt als je je hebt ingeschreven, of dat je je tijdig afmeldt via e-mail als je niet kunt komen. De voertaal van de workshops is Engels, tenzij er alleen Nederlandstalige deelnemers aanwezig zijn.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Padualaan 8 (UtrechtInc)
Entree
Gratis
Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier.