21 juni 2021 van 11:00 tot 11:45

Voorlichting studeren in het buitenland

Lijkt het je leuk om een semester in het buitenland te studeren? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op maandag 21 juni van 11.00 tot 12.45 uur, online via MS Teams. Annemoon Bregt (International Office UMC) en Juliëtte Schouten (opleidingsteam BMW) vertellen je wat er allemaal voor mogelijkheden zijn en hoe je voor het Global Experience Certificate in aanmerking kunt komen. Daarnaast deelt een BMW-student die al in het buitenland is geweest zijn/haar ervaring. Je kunt nu alvast beginnen met oriënteren door op de digitale studiegids te kijken onder ‘Internationale ervaring opdoen’.

Deze voorlichtingsbijeenkomst is met name bedoeld voor eerstejaars BMW-studenten die zich willen oriënteren op studeren in het buitenland. De bijeenkomst wordt gehouden in MS Teams, in het team 'Voorlichting BMW studenten' cohort 20-21.

Begindatum en -tijd
21 juni 2021 11:00