6 maart 2020 van 10:00 tot 22:00

Vier International Women’s Day met de Universiteit Utrecht

internationale vrouwendag

Op 6 maart 2020 vieren we International Women’s Day aan de Universiteit Utrecht, met als thema ‘Different but equal’. Er is een uitgebreid programma van activiteiten voor studenten, medewerkers en alumni. Kom bijvoorbeeld naar de openingslezing van prof. dr. Jojanneke van der Toorn waarin ze reflecteert op specifieke problemen waarmee LHBTI+ studenten en -medewerkers te maken hebben, ontmoet Incluusion-studenten tijdens een panelbijeenkomst, doe mee aan creatieve workshops in Parnassos of ga naar de Science & Fiction filmavond in Louis Hartlooper Complex. Uiteraard wil je de beursuitreikingen van het Rosanna Fonds voor Vrouwen niet missen.

Bekijk het volledige programma van en meer informatie over International Women’s Day in de UU-agenda.

NB: de meeste activiteiten zijn gratis, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen vragen we je om je te registeren.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mailtje naar iwd@uu.nl

Begindatum en -tijd
6 maart 2020 10:00
Einddatum en -tijd