Van weten naar Doen! (Engelstalig)

Van tot

Zou je iets willen veranderen in je leven? Wil je je vitaliteit een boost geven? Misschien wil je wel een paar kilootjes kwijt, je conditie verbeteren en meer bewegen. Of misschien denk je dat je te veel tijd op je telefoon doorbrengt of wil je stoppen met roken?

Wat je doel ook is, je weet al wat je moet doen. Eet minder, beweeg meer en stop met roken en teveel op je telefoon zitten. Makkelijk, toch? Maar het is gewoon niet zo eenvoudig.

Er zijn verschillende redenen waarom je bepaalde dingen misschien wel weet, maar ze nog niet doet. Benieuwd wat deze redenen zijn?

Vitaliteitsprogramma 2022: van weten, naar doen
Van weten naar doen is een Vitaliteitsprogramma van 12 weken voor studenten van de Universiteit Utrecht. Tijdens dit programma leer je meer over kernthema's van vitaliteit, werk je aan je persoonlijke vitaliteit en ga je in gesprek met mededeelnemers. Het vitaliteitsprogramma is een plek om vragen te stellen, jezelf te ontwikkelen en anderen te helpen.

Inhoud programma

1. Vitaliteitssessies
    Tijdens het programma zijn er vijf vitaliteitssessies over voeding, lichamelijk welzijn, mentale fitheid, stress en gedragsverandering.
  2. Workshop Van weten naar doen
    Met een praktisch werkboek word je uitgedaagd om je kennis om te zetten in actie.

Voor wie?
Het vitaliteitsprogramma is gratis en toegankelijk voor alle studenten van de Universiteit Utrecht. Het programma is ontworpen voor studenten die actief bezig (willen) zijn met hun eigen vitaliteit. Misschien wil je je energieker voelen, je langer kunnen concentreren, afvallen of een gezonder leven leiden. Wat je motivatie of startpunt ook is, als je klaar bent voor een gezonde en duurzame verandering, dan is dit programma iets voor jou!

Waarom een ​​vitaliteitsprogramma voor studenten?
Mensen die zich energiek voelen, worden creatiever en productiever. De Universiteit Utrecht wil haar studenten hier graag bij ondersteunen en de kans geven om je te verdiepen in je eigen vitaliteit. En tegelijkertijd in contact te komen met medestudenten met dezelfde interesse.

Voor
Alle UU studenten

• 08.03. 12:00 - 12:45 Kick-Off Vitality Program
  • 10.03. 09:30 - 10:30 From knowing to action, session 1
  • 14.03. - 18.03. Buddy meet-up
  • 15.03. 10:30 - 11:30 Vitality webinar
  • 17.03. 15:00 - 16:00 Vitality Q&A
  • 21.03. - 25.03. Buddy meet-up
  • 24.03. 09:30 - 10:30 Sleep & Recovery webinar
  • 29.03. 09:30 - 10:30 From Knowing to Action, session 2
  • 28.03. - 08.04. Buddy meet-up
  • 04.04. 09:30 - 10:30 Stress, relaxation & balance webinar
  • 07.04. 10:30 - 12:00 Nutrition webinar with Samefko Ludidi
  • 26.04. 10:30 - 11:30 Q&A Samefko Ludidi: Nutrition and how to change your eating patterns
  • 10.05. 10:30 - 11:30 From Knowing to Action, session 3
  • 16.05. - 20.05. Buddy meet-up
  • 17.05. 10:30 - 11:30 Physical wellbeing webinar
  • 01.06. Closing session

Vragen?
Neem dan contact op via studentwellbeing@uu.nl

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren.
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd