Van 6 mei 2019 tot 10 mei 2019 23:59

UU Wellbeing week

Ben je ook wel eens moe? Of heb je het idee dat de balans tussen inspanning en ontspanning een beetje scheef is? Kom dan naar een van de activiteiten die we van 6 tot 10 mei organiseren tijdens de eerste UU Wellbeing week. Er zijn 4 thema's: welzijn, sport, zen en persoonlijk.

Per thema's worden er iedere dag verschillende activiteiten georganiseerd, zowel in de binnenstad als op het Utrecht Science Park. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via ons online-formulier.

Verschillende thema's

 • Persoonlijk
  Bij het thema persoonlijk sta jij als individu centraal. Graag gaan we in gesprek over wat jou bezighoudt. Dit kan je nieuwe ideeën en mogelijkheden geven voor zaken waar je nu mee bezig bent of waar je in vastloopt. Je kunt praten met een deskundige of naar een van de inloopspreekuren met een studieadviseur of studentpsycholoog gaan. Je kunt in gesprek gaan met je medestudenten of werken werken aan efficiënte manieren om te studeren.
 • Zen
  Bij zen leer je waar de ‘uit’-knop zit om onze geest tot rust te laten komen. Dit doen we aan de hand van oefeningen voor body, mind en soul. Maandagochtend beginnen we de week zelfs met een yogakick-off in de Janskerk: je wilt dit niet missen!
 • Sport 
  Je kunt meesporten in verschillende gratis clinics: boksen, hoop dance, bootcamp, klimmen of stand-up paddling (suppen).
 • Welzijn: lezingen en workshops
  Doel van de lezingen over welzijn is het delen van de kennis die we hierover in huis hebben waardoor je meer inzicht krijgt in de mechanismen achter je welzijn. Natuurlijk worden er ook veel tips gegeven over hoe je je beter kunt voelen, en wat daarvoor kunt doen. Bij de workshops leren we je de de tools om je gesteldheid op rit te houden of brengen. Voor bijvoorbeeld een training over omgaan met prestatiedruk of een workshop over gezond eten ben je hier aan het juiste adres!
Begindatum en -tijd
6 mei 2019
Einddatum en -tijd
10 mei 2019 23:59