Van 16 augustus 2021 tot 19 augustus 2021 23:59Eerstejaars

Utrechtse Introductie Tijd

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is van 16 t/m 18 augustus 2021. De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren en is onafhankelijk van de studie die je gaat volgen.

Je leert de weg kennen in Utrecht, krijgt tips voor het starten van je nieuwe studie en bovenal is dit een week waarin je de kans krijgt om vrienden voor het leven te maken. Dit alles samen met ruim 4000 andere aankomend studenten en onder begeleiding van je mentoren. De UIT is dé start van je studentenleven!

UIT is dit jaar zowel fysiek als online te volgen. Fysiek zullen er in het Griftpark verschillende infomarkten te bezoeken zijn om kennis te maken met alles wat Utrecht te bieden heeft: cultuur, sport, verenigingen en al het andere wat te maken heeft met het studentenleven. Gedurende de week kun je ook met je mentorgroepje een stadstour volgen en is er een uitgebreid avondprogramma vol muziek, cultuur en entertainment. Al deze activiteiten zullen plaatsvinden met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Voor de online UITloper is er een interactief platform gevuld met leuke livestreams, exclusieve online content, online infomarkten en de mogelijkheid om te chatten met je UITgroepje en andere UITlopers. 

Op donderdag 19 augustus is er ter aanvulling op de eerste drie dagen een festival te bezoeken. Op deze dag werken we met Testen voor Toegang, het is dus de bedoeling dat je een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag laat zien om toegang te krijgen tot dit evenement. Dit betekent dat op deze dag geen 1,5 meter afstand hoeft te worden gehouden tussen UITlopers. Voor het festival zijn tickets beschikbaar voor fysieke én online UITlopers. Deze kun je aanschaffen als upgrade op je reguliere ticket tijdens je inschrijving. 

Begindatum en -tijd
16 augustus 2021
Einddatum en -tijd
19 augustus 2021 23:59