30 mei 2018 van 09:30 tot 12:30Career Services

Training Zelfanalyse voor loopbaan (Nederlandstalig)

Heb je nog geen duidelijk idee wat voor werk je wilt doen, waar je passie ligt of wat er mogelijk is met jouw opleiding? In deze training gaan we op onderzoek uit om te kijken welke richting bij je past. Door je hier bewust en actief mee bezig te houden, ga je zien wat je écht wilt.

Een ervaren loopbaancoach stimuleert je in de training om verschillende kanten van jezelf en van je leven te bekijken en daar informatie uit te halen voor jouw toekomst. Met behulp van opdrachten en vragenlijsten breng je in kaart waar je interesses liggen, wat je capaciteiten zijn en welke motieven en waarden voor jou belangrijk zijn. We kijken vervolgens welke werkzaamheden, functies en organisaties daarbij passen.

Na het volgen van deze training ga je met meer inzicht en vertrouwen op zoek naar een baan.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht. Let op: als je specifiek op zoek bent naar begeleiding bij je masterkeuze, dan kun je terecht bij de workshop Kiezen voor Master en Loopbaan.

Vera Nelissen

Geen

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
30 mei 2018 09:30