9 oktober 2018 van 13:00 tot 16:00Career Services

Training Zelfanalyse voor loopbaanoriëntatie (Engelstalig)

Let op! Deze training is Engelstalig.

Heb je nog geen duidelijk idee wat voor werk je wilt doen, waar je passie ligt of wat er mogelijk is met jouw opleiding? In deze training gaan we op onderzoek uit om te kijken welke richting bij je past. Door je hier bewust en actief mee bezig te houden, ga je zien wat je écht wilt.

Een ervaren loopbaancoach stimuleert je in de training om verschillende kanten van jezelf en van je leven te bekijken en daar informatie uit te halen voor jouw toekomst. Met behulp van opdrachten en vragenlijsten breng je in kaart waar je interesses liggen, wat je capaciteiten zijn en welke motieven en waarden voor jou belangrijk zijn. We kijken vervolgens welke werkzaamheden, functies en organisaties daarbij passen.

Na het volgen van deze training ga je met meer inzicht en vertrouwen op zoek naar een baan.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht. Let op: als je specifiek op zoek bent naar begeleiding bij je masterkeuze, dan kun je terecht bij de Workshop Kiezen voor Master en loopbaan.

Rutger-Jan Scholtens

Geen

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
9 oktober 2018 13:00