Training Vind Balans met Ikigai (Engelstalig)

tot

Iedereen heeft een Ikigai: een reden om te leven. Wanneer je je doel in het leven kunt ontdekken en wat voor jou zinvol is, zul je niet alleen meer vervulling vinden, maar zul je ook langer leven. Het vinden van je Ikigai geeft meer inspiratie, richting en energie: alles wat je nodig hebt om gezonder en gelukkiger te leven.

Tijdens deze training, gebaseerd op de bestseller van Francesc Miralles Vind je Ikigai ontdek je wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn. In een sessie van drie uur ga je samen met onze trainers op zoek naar antwoorden op de cruciale levensvragen: Wie ben ik, wat drijft mij, wat zijn mijn talenten, waar word ik blij van? En hoe kan ik hier in mijn dagelijks leven meer betekenis aan geven. ​

Alle UU studenten.

Melissa Wolleswinkel

Geen

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Student Development aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren.

Vragen?
Kun je de training niet bijwonen, twijfel je of de training relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de training? Stuur dan een mail naar studentwellbeing@uu.nl

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Bestuursgebouw, zaal 0.33F
Klik hier voor meer informatie.