Training Veerkracht Ontwikkelen (Nederlandstalig)

Van tot

Ruzie met een huisgenoot, zakken voor je tentamen, je zorgen maken over een dierbare, opzien tegen een uitdaging... Bij ieders leven komen tegenslag, teleurstellingen en moeilijkheden voor.  Het kan leiden tot piekeren, stressen of vermijden. Hoe kom je weer in balans? Het vermogen om dat te doen noemen we veerkracht. Bij ieder is het anders gesteld met de veerkracht, maar het is beslist geen onveranderlijk gegeven: veerkracht kun je ontwikkelen. Met meer veerkracht kun je je vertrouwen vergroten en je stress verlagen. Wil je leren hoe? Kom naar de training.

De training Veerkracht ontwikkelen bestaat uit twee bijeenkomsten van elk twee uur en een aantal opdrachten daartussen. Voor meer informatie over de training klik hier.

We doen de training in een groep van ongeveer 12 studenten. Je krijgt in de sessies informatie en gaat aan de slag met oefeningen en opdrachten. Het is een interactieve training, met veel ruimte voor onderlinge uitwisseling. Je zult ook veel kunnen leren van je medestudenten. De training wordt begeleid door Jacky Limvers, studieloopbaanadviseur en wellbeing officer.

Heb je vragen over de inhoud van de training? Mail Jacky op j.f.limvers@uu.nl

Voor wie?
alle UU studenten

Waar en wanneer?

Dinsdag 8 en 15 maart, 15:00 tot 17:00 uur

Parnassos (Kruisstraat 201), zaal 116

Jacky Limvers

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Student Development aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Student Development en Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd