23 september 2021 van 09:45 tot 12:15Wellbeing

Training Veerkracht in de buitenlucht (Nederlandstalig)

Merk jij ook dat je de laatste tijd:

• vastzit in je hoofd
  • spanning in je lijf ervaart
  • te veel nadenkt
  • niet lekker in je vel zit?

Misschien is de training Veerkracht dan wel iets voor jou. Dit is een gratis pilot waar je met bovenstaande problemen aan de slag kan gaan. Samen met andere studenten gaan we op pad met als doel: uit je hoofd en in je lijf. Door allerlei ervaringsgerichte oefeningen in de buitenlucht krijg je meer inzicht in waar jij tegen aanloopt op dit moment en hoe je hiermee concreet aan de slag kan.

De online kennismaking zal plaatsvinden op 14 september in de avond van 20:30 - 21:30.

Alle UU studenten die zich hierheen herkennen en er mee aan de slag willen

Alle bijeenkomsten zijn op donderdag van 09.45 – 12.15 uur.

23 september
14 oktober
28 oktober
11 november

De bijeenkomsten vinden buiten plaats.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Jerre Mijnarends via j.h.mijnarends@uu.nl.

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren.
Begindatum en -tijd
23 september 2021 09:45